Sign In | Join Free | My burrillandco.com
Home > Pump Mechanical Seals >

Carrier 5h40 5h120 Compressor Shaft Seal Single Spring Mechanical Seal For Auto Spare Parts

Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.
Trust Seal
Verified Supplier
Credit Check
Supplier Assessment
Contact Now
    Buy cheap Carrier 5h40 5h120 Compressor Shaft Seal Single Spring Mechanical Seal For Auto Spare Parts from wholesalers
     
    Buy cheap Carrier 5h40 5h120 Compressor Shaft Seal Single Spring Mechanical Seal For Auto Spare Parts from wholesalers
    • Buy cheap Carrier 5h40 5h120 Compressor Shaft Seal Single Spring Mechanical Seal For Auto Spare Parts from wholesalers
    • Buy cheap Carrier 5h40 5h120 Compressor Shaft Seal Single Spring Mechanical Seal For Auto Spare Parts from wholesalers
    • Buy cheap Carrier 5h40 5h120 Compressor Shaft Seal Single Spring Mechanical Seal For Auto Spare Parts from wholesalers

    Carrier 5h40 5h120 Compressor Shaft Seal Single Spring Mechanical Seal For Auto Spare Parts

    Ask Lasest Price
    Brand Name : JR
    Model Number : Carrier 5h40 5h120
    Certification : ISO9001
    Price : Negotiated
    Payment Terms : T/T, Western Union, L/C
    Supply Ability : 100000PC/Month
    Delivery Time : 20-30DAYS
    • Product Details
    • Company Profile

    Carrier 5h40 5h120 Compressor Shaft Seal Single Spring Mechanical Seal For Auto Spare Parts

    Carrier 5h40 5h120 Compressor Shaft Seal Single Spring Mechanical Seal for Auto Spare Parts


    Operational Conditions:

    1. They are used for Bitzer, Carrier, Dorin, Frascold, Refcomp,Thermoking, Allko, Songz, Mando bus air-con compressors.

      it suitable vehicles brands Yutong, KingLong, ANKAI, Zhongtong, Golden Dragon, Higer, SHAOLINAUTO, HUANGHAI MOTOR, JAC, Yaxing, YOUNGMAN etc.
      All kinds of bus air-conditioning system, including 5M ~ 15M bus. It is also ok for city bus, long long-distance trip buses and big machine models( engineering vehicles) .
      Carrier 5H40 and Carrier 5H120 compressor seals:


    Performance Capabilities

    Performance Capabilities
    Materical combination
    Temperature: -30°C to 200°C, dependent on o-ring material
    Face: Carbon, SiC, TC
    Pressure: Up to 25 bar
    Seat: Ceramic, SiC, TC
    Speed: Up to 18 m/s
    O-ring: NBR, EPDM,FEP etc
    End play/axial float allowance: ±1mm
    Spring: SS304, SS316, hastelloy
    Sizes: 2"
    Metal parts: SS304, SS316

    Carrier 5h40 5h120 Compressor Shaft Seal Single Spring Mechanical Seal For Auto Spare PartsCarrier 5h40 5h120 Compressor Shaft Seal Single Spring Mechanical Seal For Auto Spare PartsCarrier 5h40 5h120 Compressor Shaft Seal Single Spring Mechanical Seal For Auto Spare Parts

    We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,


    All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

    Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.


    At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request


    Question 1: Are you a factory or a trade company?
    Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

    Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
    Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.


    Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
    Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!


    Question 4: How does your factory do regarding quality control?
    Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.


    Question 5: How about the lead time?
    Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.


    Question 6: How can we pay?
    Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.


    Question 7: If OEM available?
    Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.


    Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
    Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

    Quality Carrier 5h40 5h120 Compressor Shaft Seal Single Spring Mechanical Seal For Auto Spare Parts for sale
    Inquiry Cart 0
    Send your message to this supplier
     
    *From:
    *To: Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.
    *Subject:
    *Message:
    Characters Remaining: (0/3000)